Particulieren

Particulieren

Uw partner in techniek

Meer weten over  elektrotechniek van Ben-Energy.

+31 6 2807 5432

Elektrotechniek voor thuis

Naast mijn kennis van het tekenwerk en werkvoorbereiding heb ik een electro technische opleiding gehad. Waar Ben-Energy is begonnen als electro monteur. Jaren is de electro techniek verzorgd in de tuinbouw als elektricien en kluste in de vrije uurtjes bij particulieren. Vooral de uitdagende klussen sprongen eruit. Waardoor mij geen schakeling of sturing te gek is.

Domotica voor thuis

Voor u als particulier kunnen wij uw huis volledig voorzien van domotica. Dit is een slimme besturing van alle licht gevende en bewegende onderdelen in het huis. Denk niet alleen aan uw lampen, maar ook een zonnescherm, camera of airco, CV, Bad, Koelkasten, Washmachine. Alle lichtgevende en bewegende onderdelen zijn daarna te bedienen via tablet, smartphone of spraak besturing.

Verduurzamen in elektro

Zonnepanelen is een ware ontwikkeling tegenwoordig, wilt u mee profiteren van de zon om zo energie op te wekken die u kan gebruiken voor alle elektrische apparaten?Wij ontzorgen u en geven goed advies over de panelen, omvormers en onder constructies. Kwaliteit staat bij ons hoog op het lijstje even als veilig werken.

Verduurzamen in electro kan inderdaad met zonnepanelen. Er bestaan meer manieren om te besparen op uw energieverbruik. Wij Kunnen uw electro situatie doornemen en benoemen waar de besparingen liggen. De bekendste vorm is uw verlichting aanpassen naar led verlichting. Vergeet ook uw gasverbruik niet. Meer weten? Neem contact op, dan bekijken wij uw electro situatie.

Alle diensten

Technisch tekenaar

Als technisch tekenaar ontwerpen wij de tekening voor de monteur.

Verduurzamen

Met de nieuwste technologie kan al uw elektra op elkaar aangesloten worden.
Kom in contact

Wij gaan graag aan de slag als uw partner in techniek

Niet gevonden waarnaar u opzoek bent? Schroom dan niet om even te bellen of een e-mail te sturen.

Wij streven ernaar om u klaar te maken voor de toekomst. 

    Stuur een verzoek

    Ben-Energy staat voor een duurzame relaties. Verstuur uw verzoek en ontvang vrijblijvend antwoord.