Elektrotechniek

Uw partner in techniek

Meer weten over  elektrotechniek van Ben-Energy.

+31 6 2807 5432

Engineering in grootschalige projecten

Ben-Energy is bekend met de werkvoorbereiding van grootschalige projecten. Door middel van het technisch tekenen berekend en visualiseert Ben-Energy makkelijker projecten. Bijvoorbeeld voor het doorrekenen van kabels en verdelers.

Elektrotechniek voor bedrijven en utiliteitsbouw

De industriële elektrotechniek zijn vaak aanvragen voor krachtige installaties. Ben-Energy brengt deze krachtige installatie aan zonder dat u hier zorgen over heeft. De elektrotechniek is een uitdagende markt. Geen schakeling of sturing is voor Ben-Energy te gek. Voor de meest uiteenlopende vragen bieden wij een oplossing. 

In de horeca of bij evenementen zie je vaak complexe lichtsturingen en geluidsinstallatie. Dit kunnen wij voor u realiseren. Ook al heeft u bijvoorbeeld apparaten met zware vermogens staan. Wij sluiten alles aan volgens de regels en zorgen dat het voor u werk. 

In de utiliteitsbouw is de communicatie vaak digitaal geregeld. Daarvoor installeren wij data-installaties volgens de laatste normen. Ook kunnen wij deze installaties goed in kaart brengen op tekening, zodat uw ICT afdeling hier in de toekomst zelf aanpassingen kan verrichten.

Elektrotechniek voor thuis

Naast mijn kennis van het tekenwerk en werkvoorbereiding heb ik een electro technische opleiding gehad. Ben-Energy is begonnen als electro monteur. Zoals in de electro techniek van de tuinbouw als elektricien. Ook in de vrije uren werden projecten bij particulieren niet overgeslagen. Vooral de  uitdagende klussen sprongen eruit. Waardoor mij geen schakeling of sturing te gek is. 

Wilt u meer informatie voor bij u thuis? Bekijk hier alle electro mogelijkheden.

Verduurzamen in elektro

Zonnepanelen zijn een ware ontwikkeling ook voor bedrijven. Wilt u mee profiteren van de zon die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw machinepark? 

Wij ontzorgen u en geven u goed advies over de panelen, omvormers en onder constructies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel even als veilig werken.

Verduurzamen in elektro kan inderdaad met zonnepanelen, maar niet alleen dit bespaart uw kosten op uw energieverbruik. Wij Kunnen uw electro situatie doornemen en kijken waar de besparingen liggen. De bekendste vorm is uw verlichting aanpassen naar led verlichting. Vergeet ook uw gasverbruik niet. Meer weten? Neem contact op, dan bekijken wij uw electro situatie.

Alle diensten

Technisch tekenaar

Als technisch tekenaar ontwerpen wij de tekening voor de monteur.

Verduurzamen

Met de nieuwste technologie kan al uw elektra op elkaar aangesloten worden.
Kom in contact

Wij gaan graag aan de slag als uw partner in techniek

Niet gevonden waarnaar u opzoek bent? Schroom dan niet om even te bellen of een e-mail te sturen.

Wij streven ernaar om u klaar te maken voor de toekomst. 

    Stuur een verzoek

    Ben-Energy staat voor een duurzame relaties. Verstuur uw verzoek en ontvang vrijblijvend antwoord.